Riemusta on toimitilabrändäykseen ja yrityskulttuurien visualisointiin erikoistunut yritys.

Luomme elämyksellisiä kohtaamisympäristöjä ja valjastamme yritysten toimitilat viestinnän työkaluiksi. Teemme yrityskulttuureista näkyviä tarjoamalla konkreettisia työkaluja käytännön kulttuurityöhön ja työyhteisöviestintään. Hyvin brändätty tila innostaa, informoi sekä viestii heti sisään astuttaessa mistä yrityksestä on kyse.

Omakohtaisen kokemuksen kautta olemme ymmärtäneet, miten ratkaiseva vaikutus näkyvällä muutoksella on siihen, että ihmiset ymmärtävät yrityksen strategian ja sitoutuvat yrityskulttuuriin. Kun asioista tehdään konkreettisia ja näkyviä, on vaikeatkin asiat helpompi ymmärtää. Visualisointi antaa kulttuurille ja yrityksen tarinalle kasvot sekä toimii konkreettisena vipuvartena muutokselle. Muutosviestinnän sisäistämistä voi tehostaa visuaalisin keinoin toimitiloja hyödyntämällä.

Visualisointi energisoi

Matti Alahuhta kirjassaan Johtajuus – kirkas suunta ja ihmisen voima

Riemun juuret ovat syvällä markkinoinnin toteuttamisessa, yrityskulttuurin rakentamisessa ja uuden luomisessa. Ymmärsimme että nämä yhdistämällä, luomme jotain, joka visualisoi yrityksen tärkeät asiat tunnetasolla ja luo työntekijöille ja asiakkaille muistijälkiä.

Tekemisessä uskomme läpinäkyvyyteen, toimeen tarttumiseen ja yhdessä tekemiseen. Tehdään tehokkaasti, mutta intohimolla. Tämä riemulaisuus kiteytyy meille seuraavissa arvoissa:

O

riemusta_arvot_kuvataulut2-01Mutkat suoriksi
Töihin voi tarttua nopeastikin ja hyvällä pöhinällä. Asioita ei tarvitse tehdä liian vaikeiksi. Riemusta aikaansaamiseen!
riemusta_arvot_kuvataulut2-02-02Ei pönötystä
Uskomme ihmisiin ja ideoihin. Kaikkien mielipiteet ovat yhtä tärkeitä ja tukevat toisiaan. Meitä kiinnostavat ihmiset tittelien takana. Kohtaamme kaikki tasa-arvoisina.
 .

 

 

 .
riemusta_arvot_kuvataulut2-03Kissa pöydälle
Meillä ei nössöillä. Kaikki alkaa asenteesta. Meillä sanotaan vaikeatkin asiat ääneen. Kun kissa on siivottu pois pöydältä, on taas hyvä syy nostaa malja.
riemusta_arvot_kuvataulut2-04Tyhmät kysymykset parhaita
Parhaat ideat syntyvät, kun tyhmätkin kysymykset ovat sallittuja. Todennäköisesti useilla ihmisillä pyörii päässä samankaltaisia kysymyksiä. Meillä on rohkeutta sanoa ne ääneen. Uskomme avoimuuteen ja meidän kanssa on helppo asioida.