fbpx

Tilasovitus

Mistä on kyse

Kallis muutto tai lisätilan ottaminen eivät välttämättä ole fiksuja ratkaisuja. Toisaalta uuden toimitilan koon tai toimivuuden arviointi silmämääräisesti ei sekään ole viisasta. Ennen suuria päätöksiä on nykyisen tilan ohjelmallinen mallintaminen nopea ja edullinen vaihtoehto todellisen tilatarpeen arvioimiseksi.

Kenelle

Yritykselle, jolla on edessä muutto uusiin tiloihin tai jonka nykyiset tilat kaipaavat uudelleenorganisointia. Yrityksille joilla on jo tilat ja kalusteet, mutta tilat eivät palvele käyttäjiä parhaalla tavalla.

Miksi

Saat nopeasti tiedon onko nykyinen tai tuleva tila teille sopiva ja miten se saadaan parhaiten hyödynnettyä. 3D-kuvien avulla tila on nähtävissä etukäteen. Helppo tapa saada tukea päätöksille.

Miten alkuun

Toimita meille pohjapiirustus ja perustiedot tarpeistanne (työpisteet, neuvotteluhuoneet jne). Jos pohjaa ei löydy, se voidaan piirtää mittakäynnin jälkeen. Myös perustietoja varten voimme toimittaa lomakkeen, joka helpottaa tilan tarpeiden määrittelyä. Teemme tilasovituksia myös etänä.


Voimmeko olla avuksi?

Jätä yhteystietosi, niin jutellaan lisää.

Lue lisää aiheesta blogistamme

Tilasovituksella tehot irti tiloista

Turvallinen paluu työpaikalle

Herätä tila eloon 3D-kuvilla