fbpx

Tilamuotoilulla tulevaisuuden toimisto

Mistä on kyse

Useilla työpaikoilla mietitään parhaillaan uusiksi työtapoja ja tilankäyttöä. Poikkeustilanteessa etätyön lisäännyttyä monet toimistotilat ammottavat tyhjyyttään ja yrityksissä mietitään onko tulevaisuudessa tarvetta toimitilalle enää ollenkaan. Miltä näyttää uusi normaali poikkeusajan jälkeen? Tai miten lähteä suunnittelemaan tilaa, joka toimii eri käyttäjille ja tiimeille sekä muuttuville tarpeille?

Kenelle

Yrityksille, joiden tilat eivät nykyisellään palvele käyttäjiä. Muutoksen käynnistäjänä voi olla poikkeustilanteen lisäksi esimerkiksi kehittyvät ja muuttuvat työtavat, yrityksen kasvu, muuttuvat tarpeet tai heikot käyttäjäkokemukset. Yrityksille, jotka pohtivat optimaalista tulevaisuuden toimistoaan ja haluavat kehittää sitä käyttäjälähtöisesti.

Miksi

Tulevaisuuden toimistoa ja työpäiväkokemusta voidaan kehittää palvelumuotoilun menetelmin käyttäjiä osallistamalla. Tilamuotoilun avulla luodaan yritykselle tilavisio ja selvitetään optimaalinen tilatarve. Saat käyttäjäkokemukseen ja dataan perustuvan roadmapin, jolla on helppo suunnistaa tilaprojektissa eteenpäin joko meidän kanssa tai omin voimin.

Miten alkuun

Kerromme mielellämme lisää palveluistamme ja siitä, miten voimme auttaa teitä tulevaisuuden toimiston suunnittelussa. Jätä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella, niin otamme yhteyttä. Parhaiten alkuun päästään yhteisellä etäpalaverilla, jossa käydään tarkemmin läpi yrityksenne tilanne. Palavarin pohjalta saatte tarjouksen ja suunnitelman etenemisestä.


Voimmeko olla avuksi?

Jätä yhteystietosi, niin jutellaan lisää.

Lue ajankohtaista asiaa toimitiloista

Tilasovituksella tehot irti tiloista

Turvallinen paluu työpaikalle

Antimikrobinen kalvo