fbpx

Tilabrändäys

Mistä on kyse

Toimitilaan tulevan henkilön tulisi kohdata yrityksen ainutlaatuinen tarina heti ovelta tilaan astuttaessa. Tilabrändäys hyödyntää tilan lattiasta kattoon uniikeilla printeillä ja tekstiileillä. Tilabrändäyksellä voidaan yhdistää viestinnällistä sisältöä visuaalisuuteen ja luoda tunnelmallisia ja ainutlaatuisia kohtaamisympäristöjä.

Kenelle

Kaikille, jotka haluavat uudistaa tilojaan ilman kalliita kalustehankintoja tai remontteja. Yrityksille, jotka haluavat tuoda viestiään paremmin esille tai vaikka vain luoda hyvää fiilistä eri teemojen kautta.

Miksi

Yrityksen tilat ovat sen käyntikortti asiakkaille ja työntekijöille. Tilat joko innostavat tai lannistavat. Erityisesti muutostilanteissa tilojen uusimisella voidaan korostaa muutoksen tärkeyttä ja toisaalta nopeuttaa muutoksen läpivientiä.

Miten alkuun

Tarvitset vain tilan, me hoidamme loput. Haastattelemme tarvittavat ihmiset, perehdymme oheismateriaaliin ja teemme sinulle ehdotuksen, josta et voi kieltäytyä. Saat meiltä suunnitelmat ja painoaineistot, joilla pääset itse eteenpäin. Halutessasi hoidamme koko projektin maaliin asti.


Voimmeko olla avuksi?

Jätä yhteystietosi, niin jutellaan lisää.

Lue lisää tilabrändäyksestä

Miten luot helposti muunneltavat tilat?

Ava-akatemian uudet brändätyt tilat

Mikä ihmeen toimitilabrändäys?