fbpx

Sisustussuunnittelu

Mistä on kyse

Hyvällä sisutussuunnittelulla saat paitsi toimivat tilat, myös yrityksenne kulttuuria tukevan työympäristön. Te olette oman yrityksenne parhaita asiantuntijoita, mutta joskus ei vain aika tai resurssit riitä sisustuksen miettimiseen.

Kenelle

Yrityksille, jotka haluavat panostaa työviihtyvyyteen. Koko toimistoa ei tarvitse uusia kerralla, apuja löytyy myös täsmätarpeisiin neliö kerrallaan. Toisinaan pelkkä toimiston värimaailman, tekstiilivalintojen ja pintamateriaalien huolellinen suunnittelu antaa sysäyksen hoitaa projekti itse loppuun asti.

Miksi

Viihtyisät työtilat parantavat tutkitusti tuottavuutta ja työtyytyväisyyttä. Tilat ovat konkreettinen johtamisen työkalu, joiden avulla voidaan viestiä yrityksen arvoista ja vahvistaa yrityskulttuuria.

Miten alkuun

Sovitaan tapaaminen ja käydään läpi tarpeet ja toiveet sekä nykyiset tilat. Meillä mietitään järkevät ja kustannustehokkaat kalusteet, tyyliä unohtamatta. Kiertotalous on lähellä sydäntä ja useasti vanhoista kalusteista saa uudenveroisia pienellä tuunauksella.


Voimmeko olla avuksi?

Jätä yhteystietosi, niin jutellaan lisää.

Tutustu case-projekteihimme

Ambientian ja Arvo Partnersin uudet yhteisölliset tilat

Laine IP:n raikkaat ja modernit toimitilat Ruoholahdessa

Ukko.fi:n viihtyisät, kodikkaat ja brändiä viestivät tilat