Patenttitoimisto Seppo Laine

Patenttitoimisto Seppo Laine Oy muutti uusiin tiloihin Helsingin Ruoholahteen. Uuden toimiston suunnittelusta vastasi Riemusta tilajakoa, kalusteita ja brändäystä myöten. Ilmeen osalta toteutuksesta vastasi Coloro. Lopputulemana syntyi raikkaat, modernit ja Laineen freesatun uuden ilmeen näköiset tilat. 

Laine22_small

Uusissa tiloissa hyödynnettiin mahdollisuuksien mukaan olemassa olevia kalusteita, joista esimerkiksi vanhoja pöytiä teipattiin uudelleen Laineen ilmeellä sekä istuimia verhoiltiin uudelleen.

Toimiston sydämenä toimii iso, avara lounge-tila, josta avautuu upea näköala Ruoholahdesta Lauttasaaren suuntaan. Tilaa pystytään muokkaamaan tarpeen mukaan, joten sitä voidaan hyödyntää monipuolisesti erilaisissa tilaisuuksissa.

Myös neuvottelutiloihin tuotiin Laineen ilmettä.

Viimeistelty ilme syntyy huomioimalla myös pienet yksityiskohdat kuten brändin mukaiset oviopasteet.

Onnistuneen tilasuunnittelun avulla kaikki tilat saadaan hyötykäyttöön.

Laine16_small

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s