fbpx

Niini showroom

Riemusta suuunnitteli Niinin Pitäjänmäen toimipisteen uuden showroomin. Tilasta haluttiin luoda elämyksellinen ja houkutteleva niin tilassa vieraileville kuin ohikulkevillekin henkilöille. Samaa konseptia soveltaen on suunniteltu myös Niinin Tampereen ja Turun showroomit.

Niinin uusi showroom tarjoaa erilaisia ideoita ja painotuotemalleja yritysten markkinointi- tai muuhun käyttöön. Itse tilan suunnittelussa haluttiin hyödyntää mahdollisimman monipuolisesti erilaisia materiaaleja, jonka lisäksi tilasta löytyy runsaasti erilaisia materiaalimalleja sekä myös malliesimerkkejä toteutetuista töistä.

Tilaa on helppo muokata ja se toimii hyvänä työkaluna niin henkilökunnalle kuin asiakkaillekin. Suunnittelussa huomioitiin hiljattain uusittu Niinin visuaalinen ilme ja värimaailma. Sisääntulon palvelutiski uusittiin teippaamalla, jolloin vanha tiski sai uuden raikkaan Niinin näköisen ilmeen.

Showroom löytyy osoitteesta Höyläämötie 2 ja se on auki arkisin klo 8-17. Tutustu tarkemmin Niiniin osoitteessa www.niini.fi.

Niinin showroom on myös mukana AIDA (Antalis Interior Design Awards)-kisassa (Niini Showroom).

Kaipaako teidänkin showroominne uudistusta? Lue lisää palveluistamme osoitteesta: Riemusta palvelut

Vastaa