fbpx

Talokuntoon.fi

Talokuntoon.fi uuden toimitilan suunnittelussa tavoitteena oli luoda tila, joka toimii koko Talo Kuntoon-konseptin lippulaivana. Suunnittelussa kiinnitettiin huomiota erityisesti toiminallisuuteen, monikäyttöisyyteen sekä brändi-ilmeen esiintuomiseen. Lopputulemana syntyi tila, joka on edustava, mutta rennon viihtyisä. Onnistunut suunnittelu tuo esille tilan historiallista luonnetta silti säilyttäen modernin yleisilmeen.

nosto-14

Riemusta suunnitteli Talokuntoon.fi uudet toimitilat Keravalla. Projektissa suunniteltiin tilan layout, sisustus sekä visuaalinen ilme.

Koko toimitilan sydämenä toimii iso avotila, joka on helposti muokattavissa tilanteen ja tarpeen mukaan. Tilasta löytyy työpisteet kahdelle, jonka lisäksi sitä käytetään myös erilaisissa palavereissa ja tilaisuuksissa.

Toimitilasta löytyy myös erillinen neuvottelutila, joka haluttiin pitää selkeänä ja raikkaana kuitenkin huomioiden Talokuntoon.fi – brändi-ilme.

IMG_2879

Talokuntoon.fi varaston sisääntuloikkunoihin tuotiin myös brändi-ilme näyttävästi esille.

ulkokuva

Talokuntoon.fi verkkopalvelu tarjoaa kaikki kodin huoltoon ja ylläpitoon liittyvät palvelut laadukkaina ja kustannustehokkaina suoraan verkosta ostettuna. Lisätietoja osoitteesta https://www.talokuntoon.fi

Vastaa