fbpx

Taitotalo

Elämykselliset tilat inspiroivat ja mahdollistavat onnistuneet tapahtumat ja tilaisuudet. Taitotalon kongressikeskus tarjoaa tähän loistavat puitteet. Taitotalosta löytyy jokaiseen tunnelmaan ja tilaisuuteen sopiva tila. Taitotalon kokonaisvaltaista muodonmuutosta jatkettiin vielä tuomalla eri kokoustiloihin yksilöllistä ilmettä ja toiminnallisuutta.

Taitotalon tilojen uudistusprosessi aloitettiin 2016, jolloin tilat kokivat täydellisen muodonmuutoksen Puroplan Oy:n Jaakko Puron suunnittelemana. Tilojen upeaa sisustusta ja toiminnallisuuksia haluttiin kunniottaa ja jatkaa myös kokoustilojen ilmeen uudistuksessa. Suunnittelimme ja toteutimme Taitotalon tiloihin toiminnallisia seiniä visuaalisella ilmeellä. Taitotalossa haluttiin tuoda eri tiloihin eri tunnelmaa, jonka pohjalta jokaiseen tilaan valittiin oma teema.

Idea

Kokoustila Ideaan tuotiin ruohikko, joka kuvastaa ideoiden kasvua. Vihreällä värillä on myös rauhoittava vaikutus. Tilaan tuotiin kahdelle seinälle isoa yhtenäistä whiteboard-pintaa, joka parantaa tilan toiminnallisuuksia huomattavasti.

Visio

Kokoustila Vision merellinen teema rauhoittaa, antaa mielen levätä ja uudistua. Sininen värinä tukee luovuutta ja myös rauhoittaa. Tilassa olevan siirtoseinän värikkäät rantamökit tuovat ilmeeseen aavistuksen leikkisää ja rentoa twistiä. Whiteboard-tapetilla taas parannettiin tilan toiminnallisuuksia.

Fiktio

Kokoustila Fiktion kesäinen koivumaisema on monelle suomalaiselle yksi rauhoittavimmista luontokuvista. Luonnon läheisyys ylipäätään herättää meissä yleensä hyvin positiivisia tunteita. Se lievittää stressiä ja kiireen tunnetta ja lisää onnellisuuden tunnetta. Kun mieli lepää, on tilaa innovoinnille. Tähän Fiktion iso whiteboard-pinta antaa loistavat työkalut.

Taitotalo_kongressikeskus_09

Arvot

Kokoustila Arvot johdattaa vierailijan taas täysin erilaiseen tunnelmaan. Pinkki kukkaketo antaa voimaa, lämpöä ja onnellisuuden tunnetta. Tilan whiteboard-tapetti parantaa tilan toiminnallisuutta.

Taitotalo_kongressikeskus_11

Lisätietoja tiloista löydät: Taitotalon kokoustilat

Vastaa