fbpx

Taitori

Taitori on älytoimistojen toteuttaja, joten luonnollisesti myös Taitorin uudesta toimitilasta haluttiin rakentaa älytoimisto. Tilan sydämenä toimii älytoimisto-demo, jossa vierailijat pääsevät tutustumaan Taitorin digitaalisiin tilavaraus- ja tilanhallintapalveluihin. Toimitilan haluttiin myös viestivän Taitorin missiota, tehdä työpöiväkokemuksesta parempi, ja samalla tarjota omille työntekijöille mahdollisuus mahdollisimman hyvään työpäiväkokemukseen.
 
Perttu_suositukset
 

Suunnittelimme ja toteutimme tilaan visuaaliseen ilmeen, jonka lisäksi myös laadimme tilan pohja-layoutin ja kalustesuunnitelman. Tilan suunnittelussa haluttiin yhdistää kiinnostavalla ja innostavalla tavalla digitaalisuutta, toiminnallisuutta sekä visuaalisuutta. Eri materiaaleja ja pintoja yhdistämällä luotiin näyttävä, mutta hallittu kokonaisuus. 

Sisääntulo-aula

Tilassa vierailijoille haluttiin luoda näyttävä ensivaikutelma, joka toteutettiin isolla lattiateippauksella sekä näyttävällä seinäprintillä. Sisääntulo-aulasta on myös suora näkymä demotilaan, joten oli tärkeää varmistua siitä että eri tilojen visuaalinen ilme muodostaa yhtenäisen kokonaisuuden.

Demotila

Demotilan suunnittelussa huomioitiin sekä visuaalisuus että toiminnallisuus. Demotilan seinään toteutettiin valkotaulutapetin avulla yhtenäinen whiteboard demoja varten. Ilmettä haluttiin tuoda myös demotilan lasiseinille, joka toteutettiin transparenttina, jotta näkyvyys demotilan ulkopuolella olevaan näyttöön säilyi.

Asiakas/kuvaustila

Taitorin tilassa tehdään paljon videoita ja kuvamateriaalia, joten myös tämä oli huomioitava tilan suunnittelussa. Asiakasaulaan suunniteltiin ja toteutettiin logovalomainos, joka toimii myös näyttävänä elementtinä kuvauksissa.

Taukotila

Henkilökunnan taukotila haluttiin pitää rentona ja helposti muokattavana. Myös sinne tuotiin Taitorin ilmettä rennosti esille säkkityynyissä, tekstiileissä sekä seinäteipissä.

Tutustu tarkemmin Taitorin uusiin tiloihin Perttu Ahvenaisen videoesittelyn avulla.

Vastaa