Case kotikohteet

Personoiduilla pinnoilla voi luoda yksilöllisen ja ainutlaatuisen ilmeen kotiin. Uniikeilla printeillä, tapeteilla, teipeillä, sisustustarroilla ja tekstiileillä voi kodin sisustusta muuttaa helposti kalusteita vaihtamatta. Kun tuote suunnitellaan ja räätälöidään asiakasta varten, varmistutaan että lopputulos on juuri asiakkaan näköinen.

Suunnittelu lähtee liikkeelle aina asiakkaan tarpeesta esimerkiksi ideasta, tekstistä, omasta kuvasta tai kuvapankki-kuvasta – oikeastaan ihan mistä vaan. Meiltä saat maksuttoman konsultoinnin eli alustavan ideoinnin ja kartoituksen, joka voidaan pitää puhelimitse tai tapaamalla kohteessa eikä tämä vielä sido asiakasta mihinkään. Suunnittelulle annamme kiinteän hinnan ja toteutukset voit tilata meidän kautta tai vaihtoehtoisesti toimitamme sinulle valmiit aineistot, joilla saat tilaukset hoidettua helposti myös itse.

Personoidut seinäprintit ja kuvatapetit

Personoidut tekstiilit

Uniikki ilme voidaan suunnitella myös tekstiileihin. Kauttamme saat kauniit sisustustyynyt, kangaskassit, patakintaat tai erikseen räätälöidyt erikoistuotteet esimerkiksi istuintyynyt mittojen mukaan.

 

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s