fbpx

Taitotalon innovaatiotilat

Taitotalon kongressikeskuksen innovaatiotilojen kehittämisen lähtökohtana oli luoda innovaatiokulttuuria tukeva työympäristö. Tilaa on tarkoitus hyödyntää sekä sisäisiin- että asiakastarpeisiin. Tilan suunnittelussa tavoitteena oli luoda tila, joka on ilmava ja tilava, värikäs ja valoisa sekä raikas ja virkistävä.

Paja toimii innovaatiotilan ryhmätyötilana. Tilasta haluttiin monikäyttöinen ja helposti muunneltava, jota tukemaan tilaan toteutettiin paljon monitoimiseinäpintaa. Paja pidettiin yleisilmeeltään raikkaana ja valoisana, jota tuettiin muutamalla näyttävällä, aisteja virittävällä teksti/grafiikkaseinällä.

Innovaatiotilaan suunniteltiin ja toteutettiin kaksi teemaneukkaria. Lazy-neukkarissa tavoitteena oli luoda rento tila ideointiin ja innovointiin. Teema haettiin luonnosta ajatuksella, että luonnon keskellä mielikuvitteellisen leirinuotion ympärillä voidaan rennosti antaa ajatusten ja ideoiden virrata. Lisäksi neukkariin yhdelle seinälle toteutettu valkotaulutapetti tuo tilaan paljon pintaa mihin tehdä muistiinpanoja ja tuottaa ideoita.

Innovaatiotilan toiseen teemaneukkariin Labraan suunniteltiin ja toteutettiin kaupunkiteema. Tämän tilan tavoitteena oli luoda paikka missä Lazyneukkarissa tuotetut lennokkaat ideat ja innovaatiot otetaan tehokkaaseen jatkotyöstöön ja projektivaiheeseen. Myös Labran yhteen seinään tehtiin toiminnallinen pinta, jossa tussitaulupinnan lisäksi voi hyödyntää myös magneettipintaa.

Areena toimii innovaatiotilan toisena ryhmätyötilana. Tila on helposti muunneltava ja sopii hyvin monenlaisiin ryhmätyötilanteisiin, jota tukemaan tilaan toteutettiin kaikille seinäpinnoille monitoimiseinäpintaa.

2017-07-28 13.22.10_

Innovaatiotilaan suunniteltiin ja toteutettiin myös lattia- ja seinäteippaukset molempiin sisääntulokäytävän päätyihin. Tavoitteena oli luoda näyttävä wow-efekti innovaatiotilaan tulijalle.

Case_sivun_Case_Amicom

Lisätietoja tiloista löydät: https://www.taitotalo.com/fi/tilaisuudet/kokoustilat/ 

Vastaa