fbpx

Ambientia ja Arvo Partners

Ambientia ja Arvo Partners muuttivat toukokuussa 2019 uusiin tiloihin Spondan Ruoholahden Poijuun, Porkkalankatu 20:een. Riemusta suunnitteli heidän yhteiset kohtaamis- ja neuvottelutilat ja toteutti niiden ilmeen yhdessä Coloron kanssa. Asiakas oli myös itse vahvasti mukana ilmeen suunnittelussa.

Riemusta suunnitteli Ambientian ja Arvo Partnersin uusien tilojen layoutin ja pintamateriaalit sekä keittiöiden uudistukset. Yhteisiltä kohtaamis- ja neuvottelutiloilta haluttiin rentoa digital hygge-fiilistä, jota luotiin seesteisellä värimaailmalla, kodikkailla kalusteilla ja asiakkaan näköisellä ilmeellä.

Uusiin tiloihin suunniteltiin useita eri neukkareita, joihin jokaiseen valittiin eri teema. Kalusteiden ja valaistuksen lisäksi teemat näkyvät erilaisissa seinäprinteissä ja somisteissa.

Neukkareiden lasiseinät teipattiin huurreteippauksin, jotka tuovat tilojen käyttöön yksityisyyttä silti päästäen valon kulkemaan kauniisti tilojen läpi. Työtilojen ja yhteisten tilojen välisiin lasiseiniin toteutettiin asiakkaan suunnittelemat pallokuositeippaukset.

Persoonallista ilmettä tuotiin tiloihin myös erilaisin seinä ja -pöytäteippauksin.

Myös Arvo Partnersin työtiloihin tuotiin vahvasti Arvo Partnersin ilme näkyviin Riemun suunnittelemin seinäprintein, ikkunateippauksin, opastein sekä akustiikkaelementein.

One Comment on “Ambientia ja Arvo Partners

Vastaa