fbpx

Palvelut

Autamme kaiken kokoisissa tilamuutosprojekteissa. Aina ei koko tilaa tarvitse uusia kerralla, apuja löytyy myös täsmätarpeisiin neliö kerrallaan, sekä toimistoihin että muihin julkisiin tiloihin.
Tutustu tarkemmin palveluihimme alla.

Tilasovitus

Tilasovituksessa suunnitellaan tilan toiminallisuudet – kulut, vyöhykejaot sekä kalustesijoittelut tarpeidenne pohjalta. Näette miten tilan neliöt saadaan parhaiten hyötykäyttöön. 3D-kuvien avulla tila on nähtävissä etukäteen. Muutostilanteessa nykyisen tilan ohjelmallinen mallintaminen on nopea ja edullinen vaihtoehto todellisen tilatarpeen arvioimiseksi.

Sisustussuunnittelu

Sisustussuunnittelussa mietitään tilan värimaailma, tyyli ja kalusteet toiveidenne pohjalta. Saatte sisustussuunnitelman kalusteluetteloineen, jolla pääsette halutessanne itse helposti eteenpäin. Aina koko toimistoa ei tarvitse uusia kerralla, apuja löytyy myös täsmätarpeisiin neliö kerrallaan.

Tilabrändäys

Tiloja voidaan kohentaa hyödyntämällä erilaisia pintoja joihin saadaan rutkasti fiilistä personoiduilla printeillä ja tekstiileillä. Tilabrändäyksellä voidaan yhdistää viestinnällistä sisältöä visuaalisuuteen ja luoda tunnelmallisia ja ainutlaatuisia kohtaamisympäristöjä.

Voimmeko olla avuksi?

Jätä yhteystietosi, niin jutellaan lisää.

Tutustu case-esimerkkeihin

Ava-akatemia

Koulutustila sai viimeistellyn ilmeen tilabrändäyksellä.

Ukko.fi

Uusiin toimitiloihin tehtiin kokonaisvaltainen sisustus.

Niini & Co

Suunnittelimme Niinin uuden showroomin Pitäjänmäellä.