google-site-verification=J9ktQVy01mE6mSuI4jTYsydblSXIJTnml8WrhCbt_tY

PALVELUT

Palvelut - Riemusta

01

Brändäykset

 

Ahdistaako valkoiset seinät? Tiloihin saadaan rutkasti fiilistä tapettien ja teippien avulla ilman sen suurempia remontteja tai kalustehankintoja. Tilabrändäyksellä voidaan yhdistää viestinnällistä sisältöä visuaalisuuteen ja näin luoda tunnelmallisia ja ainutlaatuisia kohtaamisympäristöjä. Ilme on myös helppo vaihtaa jatkossa. Brändäyksellä voi vahvistaa omaa brändiä ja luoda hyvää fiilistä tiloihin eri teemojen kautta. Meiltä saat suunnitelmien lisäksi valmiit painoaineistot, joilla pääset itse eteenpäin tai halutessasi me hoidamme koko projektin maaliin. 

Palvelut - Riemusta

02

Kiertotalousratkaisut ja tuunaukset

Kiertotalousratkaisut yleistyvät tilojen kalustamisessa ja sisustamisessa. Sisustuskalvoilla ja teippauksilla kuluneet pinnat voidaan päivittää helposti. Esimerkiksi hissit, palvelutiskit, saniteettitilat ja muut kiintokalusteet pystytään uudistamaan kustannustehokkaasti ja nopeasti. Myös irtokalusteet on mahdollista tuunata teippaamalla tai verhoilemalla. Kalustehankinnoissa kannattaa taas suosia kierrätyskalusteita ja aikaa kestäviä valintoja. Kun kalusteet ovat ajattomia, voidaan tilan tunnelmaa päivittää helposti erilaisin kuvatapetein ja teippauksin.

Palvelut - Riemusta

03

Toiminallisuus ja sisustussuunnittelu

Hyvällä suunnittelulla taataan se, että tilan jokainen neliö käytetään tehokkaasti ja tarkoituksenmukaisesti. Toimiva työtila on joustava ja ripeästi muunneltavissa erilaisia tehtäviä ja tarpeita varten. Meiltä saat tarpeen mukaan kokonaisvaltaisen tilasuunnittelun tai apuja vain tarvittavilta osin tiettyihin täsmätarpeisiin:

  • tilanjakoehdotukset (layout ja toiminallisuudet)
  • remonttisuunnitelma
  • pintamateriaali, tekstiili -ja värivalinnat
  • kalustevalinnat, valaistus ja vihersisustus
  • projektikoordinointi
  • 3D-havainnekuvat

 

04

Kiinteistöalalle

Autamme tilojen nopeammassa ja kustannustehokkaassa vuokrauksessa ja myynnissä. Tuotamme nopealla aikataululla tilasuunnitelmat, layoutit ja 3D-kuvat myynnin edistämiseksi. Olemme tarvittaessa avuksi myös tilojen modernisoinnissa ja brändäyksessä. Esimerkiksi saniteettitiloja voidaan uudistaa teippaamalla, joka on nopeampi ja kustannustehokkaampi vaihtoehto kuin laattojen uusiminen. Sisustuskalvoilla ja teippauksilla myös kiintokalusteiden ja hissien modernisointi voidaan toteuttaa vähäisillä tilojen käyttökatkoilla ja maltillisilla kustannuksilla. Sisustuskalvot ovat julkitiloihin soveltuvia pitkäkestoisia materiaaleja, joissa on mittavat määrät eri struktuuripintaisia vaihtoehtoja.

 

Julkiset tilat

Toimitilat
Lounget ja aulat
Kokoustilat
Ravintolat
Hotellit
Myymälät
Teemaneukkarit
Showroomit
Messut
Koulutustilat
Kauneushoitolat
Liikuntatilat

 

Muutostarve

Pintojen uudistaminen
Kalusteiden tuunaus
Tyhjän tilan sovitus
Esteettömyys
Akustiikan parantaminen
Asiakaskokemus
Tilan käyttötarkoituksen muutos
Uuden toimitilan brändäys
Re-branding
Viihtyvyyden parantaminen
Vihersisustus
Hissien modernisointi

 

Näin toimimme

Tarvekartoitus
Ideat
Kustannusarvio
Suunnittelu
Projektinhallinta
Toteutus
Viimeistely

 

 

 

 

ILMAINEN ARVIOKÄYNTI

Miten lähteä liikkeelle tilamuutoksen kanssa? Varaa ilmainen tilasuunnittelun arviokäynti ajanvarauskalenteristamme. Teemme alustavan tarvekartoituksen ja saat paluupostissa hinta-arvion kohteen suunnittelusta sekä hyödyllisiä vinkkejä ja suosituksia tilamuutokseen. Voimme tulla halutessasi paikan päälle pk-seudulla tai vaihtoehtoisesti palaveri voidaan pitää Teamsillä.

VIIMEISIMPIÄ töitämme

Teemme tarpeen mukaan pieniä ja suuria toteutuksia. Joskus apuja tarvitaan vain yksittäiseen täsmätarpeeseen vaikkapa yhden seinän kuvatapettiin, joskus taas suurempaan tilasuunnitteluun- ja muutokseen. Palvelut kaiken kokoisille – ja niille ihan tavallisille – yrityksille. Case-sivuiltamme löytyy erilaisia referenssicaseja toimistoista liiketiloihin ja showroomeihin sekä modernisointiprojekteista brändäyksiin.

Case Ava-akatemia

Case Taivallahden Tenniskeskus

Case CrossFit Tehdas

Tehdäänkö yhdessä jotain
riemukasta?

Lähetä meille viestiä, niin palaamme asiaan pikimmiten.

15 + 12 =