fbpx

Nyt saa seinille piirtää! 5 ideaa uudenlaisiin tussitaulupintoihin

Työympäristöjen suunnittelussa korostuu nykyään erityisesti käyttäjälähtöisyys. Tilojen on oltava joustavia ja mukauduttava helposti muuttuviin tarpeisiin. Erilaisten kohtaamistilojen avulla tuetaan yhteisöllisyyttä sekä luovuutta. Tämä asettaa myös uudenlaisia odotuksia tilojen toiminnallisuuksille. Yksi esimerkki näistä ovat toimistojen tussitaulut, joihin löytyy nykyään paljon uusia visuaalisesti tyylikkäitä ja innovatiivisia ratkaisuja.

Vaihtoehtoja löytyy moniin erilaisiin tarpeisiin ja tilanteisiin. Käytännöllisyyden lisäksi myös visuaalisuus alkaa olla merkittävä tekijä tälläkin saralla. Kun toiminallisuus yhdistyy kauniiseen designiin tai graafiseen ilmeeseen, toimivat whiteboardit luontevana osana toimiston sisustusta ja yrityksen visuaalista ilmettä. Listasimme markkinoilta löytyvät kiinnostavimmat vaihtoehdot perinteisille fläppitauluille.

1. Isot yhtenäiset whiteboard-seinät

Koko seinäpinta voidaan valjastaa yhtenäiseksi whiteboard-seinäksi. Esimerkiksi maalaamalla tai tapetoimalla saadaan helposti isoa, näyttävää pintaa lattiasta kattoon. Tällaisiin whiteboard-seiniin on mahdollistaa yhdistää magneettipintaa tai valita tapetti, joka mahdollistaa myös pinnan hyödyntämisen heijastuspintana (www.smartersurfaces.fi). Jos halutaan persoonallista otetta tai viestiä pintaan, whiteboard-seinä on myös mahdollista toteuttaa omalla ilmeellä tai esimerkiksi brändivärillä.

2017-07-28 13.22.10_

Kuva: Amiedu

2. Siirrettävät lasiset kirjoitustaulut

Liikuteltaviin malleihin löytyy kiinnostavia ja tyylikkäitä vaihtoehtoja lasisista kirjoitustauluista esimerkiksi Lintexiltä (www.lintex.fi). Integroidun lasikirjoitus- ja magneettipinnan lisäksi taulun rakenteen äänieristetäytteen ansioista taulussa on myös akustoiva ominaisuus. Lasisista kirjoitustauluista löytyy myös kauniita seinään kiinnitettäviä malleja eri väreissä ja koissa.

Lintex

Kuva: Lintex

3. Pöytä- ja ovipintojen hyödyntäminen

Mitä jos tussitauluseinän sijaan muistiinpanot tehtäisiinkin neukkarin pöytään tai toimiston oveen? Pienellä tuunauksella saadaan helposti uudistettua hyötykäyttöön esimerkiksi vanhat neukkarin pöydät. Myös näihin on mahdollista yhdistää omaa ilmettä, jolloin saadaan persoonallinen ja yrityksen näköinen lopputulos.

Smart Surfaces 8th June 2016

Kuva: Smarter Surfaces

4. Digitaaliset valkotaulut

Moderni sähköinen vaihtoehto tussitauluille löytyy digitaalisista valkotauluista, joiden ehdoton etu on monikäyttöisyydessä. Samaa näyttöä voidaan hyödyntää niin videoneuvotteluissa, esitystekniikassa kuin tussitaulunakin. Esimerkiksi Microsoftin Surface Hub (www.microsoft.com) on Windows 10-laite, joka toimii niin valkotauluna kuin Skype-videoneuvotteluissakin. Muistiinpanoja voi tehdä suoraan niin videoon, pp-esitykseen tai vaikkapa excel-taulukkoon. Surface Hub voidaan kiinnittää seinään tai varustaa liikuteltavalla jalustalla. Kiinnostava vaihtoehto on myös yhdistää se tilatehokkaaseen ja liikuteltavaan Smartblock-työtilakuutioon (www.smartblock.fi). Näin saadaan kokonaisvaltainen yhdistelmä helpottamaan työntekijöiden arkea.

Kuva: Microsoft, Smartblock

5. Muihin toiminallisuuksiin yhdistäminen

Yllättävissäkin paikoissa on mahdollista hyödyntää tussitaulupintaa. Tästä hyvänä esimerkkinä ovat esimerkiksi Naavan viherseinät (www.naava.io), joiden taustapuoli on mahdollista hyödyntää tussitauluna jos Naavaa käytetään toimistolla esimerkiksi tilanjakajana.

SEB whiteboard_

Kuva: Naava 

Lisää ideoita löydät ideataulustamme Pinterestissä, jossa mm. kiinnostava esimerkki miten hyödyntää monitilatoimiston säilytyslokeroita viestipintoina:

 

One Comment on “Nyt saa seinille piirtää! 5 ideaa uudenlaisiin tussitaulupintoihin

 1. How’s it going, riemusta?

  Want to be Instagram popular?

  If you’re like me, you have rummaged through Instagram, thinking ”how do these darn people on Instagram get so famous”?

  Imagine: It’s the wee hours of the morning and you told yourself you’d hit the gym today.

  Roll over, check your phone.

  Open the Instragram App.

  You‘re flabbergastered at what you see: Over 738 likes on a single one of your pictures! There, you can see a a huge amount of likes on your pictures–over 652 on a single photo alone.

  Heading to the kitchen, you put the kettle on for some coffee and glance at your Instagram while you wait.

  Bam! Another 20 likes.

  Ding—another message pops into your inbox from a follower. They are asking you for advice on how you manage your food, and are congratulating you on your third month of hitting the gym.

  The kettle blows and you pour your tea. When you flip out your phone, there’s another message–this time from a young girl–thanking you for posting. She follows you religiously and you are an inspiration.

  Within minutes, your phone buzzes AGAIN.

  Oops, another hit. But you can’t write back—you’ve got to hit the gym.
  Listen, riemusta, most people just aren’t in control of their life. Seriously, they can’t even force themselves to have a balanced brekky, much less hit the gym.

  My job is to take people from Instagram anonymous to Insta-celebrity. (It sounds foolish, but results don’t lie.)

  Imagine if you could raise your engagement by 100%, or 1000%?

  Truth is, it is not the most complicated thing in the world to get more. For example, all the old pros use our website.

  Our lovely, confidential service quickly sends likes to your pictures a few minutes after you have posted them.

  If you are anything like our other customers, you’ll have a great chance of hitting the ”Top Post” section in a very short time.

  Sound too good for reality? Here’s what you’ve got to do to get a taste:
  1. Check out https://picturestorm.icu
  2. Plug in your Instagram username.
  3. Your three most recent uploads are getting 10 – 15 likes. Just like that.

  Being a regular on that page will supercharge your growth 10x, easy. But if you want the fame, you’ve got to reach for it. Are you ready?

  Happy image-uploading.

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: