google-site-verification=J9ktQVy01mE6mSuI4jTYsydblSXIJTnml8WrhCbt_tY

Meistä

Jokainen neliö on mahdollisuus

Tila on enemmän kuin seinät, lattia ja katto. Se on kohtaamispaikka, jolla on oma ääni ja funktio. Se on yrityksen hiljainen arvolupaus, joka viestii jokaisella yksityiskohdallaan. Me uudistamme tiloja kohtaamista varten ja rakennamme tilamuotoilulla parempaa työpäiväkokemusta – niin työntekijöillesi kuin asiakkaillesi.

Jokainen neliö on mahdollisuus. Seinä, kaluste tai mikä tahansa pinta voi toimia alustana kommunikaatiolle ja kohtaamiselle. Törmäytämme tilan ja ihmisen – ja luomme kokemuksia. Annamme tilalle äänen, joka puhuu puolestasi.

Ketterä kumppani

Olemme pieni, mutta ketterä kumppani. Taivumme niin pieniin kuin suuriin projekteihin. Ihminen on tilamuotoilun keskiössä. Riemusta on luova tilamuotoilutoimisto.

Tila on ihmisiä varten

Olemme materiaalien asiantuntijoita ja sovellamme ratkaisuja aina asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin. Emme toimita “bulkkia”, vaan räätälöimme ratkaisuja aina kustannustehokkaasti ja järkevästi.

Riemusta työhön

Olemme rentoja, mutta suoraviivaisia. Kerromme rehellisesti asiakkaalle suosituksemme, vaikka se ei johtaisi kauppoihin. Meidän kanssa on helppo tehdä töitä ja teemme työmme Riemulla.

Riemusta on luova tilamuotoilutoimisto. Suunnittelemme ja sovitamme tiloja. Pieniä ja suuria. Uusia ja vanhoja. Pinta-alaa ja pinnan alta. Tilamuotoilu on meille estetiikkaa funktionaalisuus edellä – tila myös elää. Siksi suunnittelemme muokattavia tiloja ripeällä otteella. 

Riemusta on luova tilamuotoilutoimisto.

TIlamuotoilijat

Riemusta on luova tilamuotoilutoimisto. Olemme Suomen ensimmäinen tilabrändäykseen erikoistunut yritys. Suunnittelemme ja toteutamme elämyksellisiä ja toimivia työ- ja kohtaamisympäristöjä sekä personoituja, uniikkeja pintoja tiloihin tukemaan asiakkaiden toimintaa, yrityskulttuuria ja brändiä. Etsimme – ja löydämme – ratkaisuja, jotka ovat nopeita toteuttaa, ekologisesti kestäviä ja välittömästi arvoa tuottavia.

Tutustu naisiin Riemun takana.

Miia Sjögren

Graafisen alan moniottelija, joka on syventänyt osaamistaan sisustussuunnittelualan koulutuksella. Etsii jatkuvasti uusia, innovatiivisia tapoja yhdistää graafisen alan ratkaisut ja sisustussuunnittelu, ja näin parantaa tilojen käyttäjäkokemusta. Vahva tekninen osaaminen sekä painoaineistojen valmituksessa, pohjapiirustusten pyörittelyssä että 3D-maailmassa.

Krista Jensen-Eriksen

Yrityskulttuureita kädet savessa muotoillut HR-alan ammattilainen, jonka intohimona on suunnitella parhaita mahdollisia työpäiväkokemuksia tilasuunnittelun keinoin. Yhdistämällä viestinnällinen sisältö, toiminallisuus ja visuaalisuus, luodaan ainutlaatuisia kohtaamisympäristöjä ja organisaatiokulttuureita vahvistavia työympäristöjä.

BLOGISSA

Lue lisää ajatuksiamme tila- ja sisustussuunnittelusta sekä nappaa vinkit toimivampiin tiloihin ja parempaan arkeen blogistamme.

Toimiston monikäyttökalusteet

Tilasovituksella tehot irti tiloista

Kiinteistöjen modernisointia pintoja pinnoittamalla

Tehdäänkö yhdessä jotain
riemukasta?

Lähetä meille viestiä, niin palaamme asiaan pikimmiten.

8 + 15 =