google-site-verification=J9ktQVy01mE6mSuI4jTYsydblSXIJTnml8WrhCbt_tY
Valitse sivu

Ajan myötä kiinteistöissä pinnat kuluvat ja tilat alkavat pikku hiljaa näyttää vanhentuneilta. Myös käyttäjien tarpeet muuttuvat ajan kuluessa, jolloin tila ei välttämättä palvele enää käyttäjiään. Modernisointiprojektien avulla voidaan huolehtia siitä, että kiinteistö säilyttää arvonsa ja parhaimillaan se voidaan toteuttaa kustannustehokkaasti ja joustavasti käytön mahdollistaen.

Aina modernisointiprojekti ei vaadi kaiken vanhan purkamista, vaan nykyään on kehitetty myös uusia materiaaleja, joiden avulla kuluneet pinnat voidaan pinnoittaa uuteen ilmeeseen. Näin valmista saadaan nopeasti ja kustannustehokkaasti.

Kiintokalusteiden modernisoinnit

Kiintokalusteet voidaan modernisoida helposti pinnoittamalla ne sisustuskalvolla. Kuosivaihtoehtoja löytyy jokaiseen tyyliin ja ilme on myös halutessa helposti päivitettävissä uuteen. Asennus on nopeaa ja kustannustehokasta – varsinkin jos verrataan kalusteiden vaihtamiseen kokonaan uusiin. Linjastojen ja aulatiskien osalta sisustuskalvoilla saadaan ilme uusittua nopeasti ilman pidempiä palvelukatkoja.

Yllä oleva kuva on Taitotalon Ravintola Variantista, jonka palvelutiski uudistettiin remontin yhdeydessä sisustuskalvolla. Lisäksi taustan kaakeliseinä on tehty teippaamalla. Myös kaapistojen ovet tai tilojen väliovet voidaan uudistaa pinnoittamalla, jolloin ilme saadaan helposti päivitettyä uuteen.

Saniteettitilojen modernisoinnit

WC-tilojen remontointi on perinteisesti kallista ja aikaavievää puuhaa, jolloin tilat ovat pitkän aikaa pois käytöstä. WC-tiloja voidaan myös modernisoida laattojen uusimisen sijaan teippaamalla, joka on nopea ja kustannustehokkaampi vaihtoehto kuin laattojen uusiminen. Toteutusmahdollisuuksia ja ideoita on rajattomasti – halutessa voidaan teipata kaikki laatat tai vain osa laatoista. Myös WC-tiloihin on mahdollista tuoda brändi-ilmettä näkyviin.

Modernisointi-projektissa myös wc-tilojen ovet voidaan uudistaa kalvottamalla sekä modernia ilmettä saadaan uudistamalla opasteet brändin mukaisiksi. Toteutusvaihtoehdoissa vain mielikuvitus on rajana. Alla muutama esimerkkikuva toteutetuista oviopasteista.

Hissien modernisointi

Myös hissien modernisoinnissa voidaan hyödyntää monipuolisesti erilaisia sisustuskalvoja. Ilme saadaan muutettua nykyaikaiseksi hyvinkin nopealla aikatalulla ja yleisilme muutettua juuri sellaiseksi kuin halutaan. Sisustuskalvot ovat paloluokilteltuja.

%d bloggaajaa tykkää tästä: