fbpx

Kiinteistöalan yrityksille

Autamme sinua auttamaan asiakastasi

Autamme kiinteistöalan yrityksiä tilojen nopeammassa ja kustannustehokkaammassa vuokrauksessa ja myynnissä. Tuotamme tehokkaasti ja nopealla aikataululla alustavat tilasuunnitelmat, tilasovitukset ja 3D-kuvat myynnin edistämiseksi. Toimimme suunnittelukumppanina myös kiinteistöjen modernisointiprojekteissa.

Tukea päätöksille

Tilasovituksen avulla asiakas saa nopeasti tiedon onko tila heille sopiva ja miten se saadaan parhaiten hyödynnettyä. 3D-kuvien avulla tila on nähtävissä etukäteen. Helppo tapa saada tukea päätöksille. Teemme myös tarvittaessa tarkemmat remontti- ja sisustussuunnitelmat.

Aikaa kestävää suunnittelua

Huomioimme suunnittelussa olemassa olevat rakenteet mahdollisimman pitkälle, jotta maaliin päästään kustannustehokkain ratkaisuin. Materiaalivalinnoissa suositaan aikaa kestäviä pintoja tyyliä unohtamatta.

Kiinteistöjen modernisoinnit

Olemme suunnittelukumppaninne myös erilaisissa kiinteistöjen modernisointiprojekteissa. Meiltä löytyy kattavasti erilaisia kustannustehokkaita ratkaisuja esimerkiksi kiintokalusteiden ja pintojen uusimiseen ilman merkittäviä remontteja.


Voimmeko olla avuksi?

Jätä yhteystietosi, niin juonitaan kimpassa.

Lue lisää blogistamme

Herätä tila eloon 3D-kuvilla

Kiinteistöjen modernisointi

Tilasovituksella tehot irti tiloista