google-site-verification=J9ktQVy01mE6mSuI4jTYsydblSXIJTnml8WrhCbt_tY
Valitse sivu

Graafinen ala tekee tuloaan enenemissä määrin sisustuspuolelle. Tulostustekniikoiden kehittyessä vaihtoehtoja on runsaasti mitä sisustamisessa voidaan hyödyntää. Jos kaupasta ei löydy esimerkiksi miellyttävää tapettikuosia, sen voi teettää juuri sellaiseksi kuin itse haluaa. Myös materiaalien kirjo kasvaa koko ajan.

Graafinen suunnittelu mielletään perinteisesti paino- ja taidetuotteisiin, mutta tekstiilitulostuksen ja suurkuvalaitteiden kehittyessä graafista suunnittelua voi soveltaa myös sisustuksessa. 3D-mallinnosten avulla lopputulos on nähtävillä jo ennenkuin mitään on laitettu tuotantoon. Mallinnosta kannattaakin käyttää, jos ei ole ihan varma minkälaista tyyliä haluaa. Siihen on helppo istuttaa pari-kolme vaihtoehtoa ja vertailla erityyppisiä vaihtoehtoja, jolloin päätös on helpompi tehdä ja lopputulos on varmasti miellyttävä.

Kotisisustuksessa saa tällöin varmasti uniikin tehosteseinän juuri sellaisena kuin haluat. Seinillä voidaan käyttää omaa kuvaa, kuvapankkien valtavista kirjastoista puhumattakaan, tai vaikka kuvaa yhdistettynä tekstiin. Jos taas sisustusta toteutetaan toimi- tai julkitiloihin, tapetteihin ja teippeihin on helppo lisätä myös yrityksen viestiä tai tarinaa tukemaan kyseisen yrityksen yrityskulttuuria tai visiota.

Ohessa on malli 3D-suunnitelmasta ja toteutuksesta. Kun kuva on laadukkaasti piirretty oikeisiin mittoihin, on siinä helppo esittää lopputulema ja vaikka suunnitella jo taulujen/valaisimienkin paikat valmiiksi. Vasemmalla 3D-suunnitelma ja oikeanpuoleiset valokuvat ovat toteutuksista.

Myös ikkunateippauksissa kannattaa hyödyntää 3D kuvia. Läpinäkyvyydet voivat olla vaikeita hahmottaa, jos ei lopputulosta voi nähdä etukäteen.

%d bloggaajaa tykkää tästä: