fbpx

Antimikrobinen kalvo ovenkahvoihin

Tarrakalvo viruksia ja bakteereita vastaan

1 pakkaus 120 eur (sisältää 30 kädensijaa, käyttöohjeen ja tuotetarrat). Hintaan lisätään alv 24% ja toimituskulut.

Coversafe tarrakalvo on ainutlaatuinen antimikrobinen ratkaisu pinnoille, joka tuo helpotusta korona-arkeen! Ohut läpikuultava mattapintainen muovikalvo eliminoi yli 99 %:sesti bakteerien ja virusten toimintaa pinnoilla. Testattu myös koronavirukseen (ensimmäiset testit tehty myös Covid-19:sta, lisätestejä tehdään, virallista sertifiikaattia ei vielä ole). Myynnissä nopeasti ja helposti asennettava versio ovien kädensijoihin.

Tarkempi tuotekuvaus

Kalvo on kulutuksen kestävä ja sitä voidaan pestä tavallisilla kemiallisilla pesuaineilla. Soveltuu mm. toimistoihin, teollisiin tiloihin, laboratoreihin, sairaaloihin, hoivakoteihin, lastentarhoihin, baareihin, ravintoloihin, kauppoihin ja julkiseen liikenteeseen. Tarrakalvo on helppo asentaa ja poistaa jälkiä jättämättä. 

Tämän ranskalaisen patentoidun tuotteen valmistaa Gergonne Industrie uudella ainutlaatuisella PYLOTE-teknologialla. Tuotteen toiminta perustuu 100 % antimikrobisiin mineraalikeramiikkahiukkasiin, jotka on levitetty pulverina polyolefiini-tarrakalvolle. Tuotteen pinnalta 50 % viruksista ja bakteereista kuolee 20 minuutin kuluttua. Tunnin kuluttua jo 90 % niistä on eliminoitu ja 24 tunnin kuluttua 99,9 %. 

COALA COVERSAFETM -tuotteelle on myönnetty ISO 10993-5 -terveyssertifikaatti, EcoCert-ympäristösertifikaatti ja FDA GRAS -elintarvikesertifikaatti. Lisäksi tuote on lääkelaitosten hyväksymä EU:ssa, USA:ssa ja Japanissa.


Kiinnostuitko?

Tarrakalvoa on mahdollista ostaa myös rullittain, jolla voidaan myös kalvottaa esimerkiksi
toimiston neuvottelupöydät.
Jätä yhteystietosi, niin palaamme sinulle ensitilassa.