google-site-verification=J9ktQVy01mE6mSuI4jTYsydblSXIJTnml8WrhCbt_tY
Valitse sivu

Toimitilabrändäyksen avulla yritys kertoo visuaalisesti ja tunnetasolla siitä mitä haluaa olla ja mitä edustaa. Onnistunut toimitilabrändäys parantaa asiakas- ja työntekijäkokemusta ja rakentaa brändiä yrityksen sisältä käsin. Tapetteja ja teippejä voi tietenkin ostaa valmiinakin kaupasta, mutta yhtä lailla ne voidaan tulostaa yrityksen omaa brändiä ja ilmettä hyväksikäyttäen viestimään yrityksen tarinaa kulttuurilähtöisesti. Seuraavassa esittelemme esimerkkien avulla viisi helppoa tapaa toteuttaa toimitilabrändäys käytännössä.

5tapaabrandata_tekstikuva

1) Logo jonka takana seisomme

Vaikka toimitilabrändäys on muutakin kuin logo seinässä, niin tämä on hyvä paikka aloittaa. Näin varmistat sen, että toimitilassa vierailija ymmärtää heti ensiaskelmalta mihin yritykseen on tullut. Toteutus tosin ei tarvitse olla perinteinen tai tylsä. Logoja voi toteuttaa monella eri tavalla, esimerkiksi 3D vaikutelmaa tuovilla irtokirjaimilla tai valoefekteillä.

2) Arvot joista olemme ylpeitä

Ajattele jos yrityksesi arvot olisivat vastassa toimitilan seinässä joka aamu töihin tullessa. Tapetit ovat loistava tapa tuoda isoa kuvaa ja pintaa esille. Tapetti mielletään perinteisesti seinään, mutta oletko koskaan ajatellut, että tapettia voidaan hyödyntää myös pilareissa, tolpissa, alakatoissa tai vaikka vessan ovissa.

3) Pöytä joka muistuttaa visiosta

Mitäpä jos neukkarin pöytänne muistuttaisi, joka palaverin alkaessa siitä, mikä olikaan yrityksenne yhteinen visio? Kalusteita voidaan teipata, jolloin vanha pöytä saa ihan uuden elämän ja toimii parhaimmillaan viestipintana, tunnelmanluojana tai vaikkapa whiteboardina. Aina ei siis tarvitse ostaa uutta. Vanhaa tuunamalla kalusteet ja ovet saavat arvoisensa uuden elämän. Teippejä voidaan myös leikata muotoon ja hyödyntää kalusteiden lisäksi lasipinnoilla. Esimerkiksi toimistojen väliseiniin löytyy erilaisia variaatioita, kun niihin yhdistellään huurreteippejä, muotoonleikkauksia ja tulostusta – hyödyntämällä lisäksi lasin etu- takapuoli.

4) Tyynyt jotka inspiroivat

Vain taivas on rajana mitä kaikkea kankailla voidaan saada aikaan. Kankaita voidaan tulostaa yrityksen omalla ilmeellä, väreillä tai sloganeilla, ja niistä voidaan tehdä tyynyjä, verhoja, säkkituoleja tai vaikkapa kalusteita. Katseenvangitsija yllättävässä paikassa herättää kiinnostusta ja innostusta. Lisäksi tulostettuja kalusteita voi hyödyntää toimiston lounge tilojen lisäksi esimerkiksi messuilla ja tapahtumissa. Ja mikä parasta, kankaat ovat vaihdettavissa teeman ja ilmeen mukaan helposti ja kustannustehokkaasti.

5) Lattia joka viestii historiasta

Mikset tulostaisi kokonaista lattiaa? Neuvotteluhuone saa ihan uuden ilmeen, kun koko lattia on valjastettu hyötykäyttöön. Saa varmasti katseet kääntymään ja luo hieman erilaista tunnelmaa. Tähän löytyy vaihtoehtoja lattiavinyyleistä laminoituihin teippeihin.

%d bloggaajaa tykkää tästä: