Palvelut


Toimitilabrändäykset

Tilasi ovat paitsi käyntikortti asiakkaillesi, myös työntekijöittesi toinen koti. Brändikokemuksesi kannalta tilasi ovat suurin yksittäinen elementti, jolla viestitte arvojanne. Toisin kuin yleisesti luullaan, ei tilojen brändääminen uniikilla tavalla ole välttämättä kallista ja aikaa vievää. Kestävän kehityksen kannalta on erinomaisen fiksua uudistaa tilat hyvällä tilamuotoilulla kalliin remontin tai jopa muuton sijaan. Yhteistyökumppaniemme avulla saatamme suunnitelmat halutessasi asennuksineen loppuun asti. Toteuta itse tai anna meidän hoitaa koko paketti.

 


Tila- ja sisustussuunnittelu

Suunnittelemme ja toteutamme elämyksellisiä ja toimivia työ- ja kohtaamisympäristöjä. Luomme uniikkeja tiloja, jotka kertovat asiakkaidemme tarinaa. Parhaimmillaan tila on kokemus, joka innostaa yhä uudestaan. Onnistunut tilasuunnittelu varmistaa että tilat ovat yrityksenne näköiset ja ehdottoman toimivat. Tartumme toimeen nopeasti ja tehokkaasti siinä mittakaavassa mikä on kulloinenkin tarve.

 


Tilasovitukset

Kauttamme saat nopeat tilasovitukset, tarvitsemme vain pohjan ja briefin tarpeistanne (esim. työpisteet, neuvottelutilat, taukotilat, keittiöt). Tuotamme sinulle pohja lay-outit, 3D-kuvat tilasta ja tunnelmasta ja mietimme miten tilan saa juuri teille toimivaksi.