Palvelut

Tilauudistuksen ei tarvitse olla raskas projekti. Tuunauksella, kierrätyksellä ja kevyillä ratkaisuilla tilat saavat uutta sisältöä ja ilmettä helposti. Parhaimmillaan tilat elävät ja kehittyvät käyttäjiensä mukana, joten meiltä saatte apuja aina silloin ja siten kun niitä tarvitsette.


Yrityksille

toimitilabrändäykset ja työtilatuunaukset
tilojen kevyet faceliftit
monikäyttöratkaisut toimitiloihin ja tapahtumiin

 Luomme elämyksellisiä kohtaamisympäristöjä ja valjastamme yritysten toimitilat viestinnän työkaluiksi. Teemme yrityskulttuureista näkyviä tarjoamalla konkreettisia työkaluja käytännön kulttuurityöhön ja työyhteisöviestintään. Hyvin brändätty tila innostaa, informoi sekä viestii heti sisään astuttaessa mistä yrityksestä on kyse. Suunnittelussa hyödynnämme vahvasti yrityksen omaa brändiä ja visuaalista ilmettä.


Kuluttajille

personoidut valokuvatapetit
sisustustarrat ja kalusteiden teippaukset
pienet pintaremontit (mm. maalaukset ja tapetoinnit)

Toteutamme valokuvatapetit omasta kuvasta tai suunnittelemme ne toiveidenne mukaan. Teemme myös kodin pieniä pintaremontteja (maalaukset, tapetoinnit).


Tilasuunnittelijoille

tilan visuaalisen ilmeen suunnittelu, projektikoordinointi ja toteutukset
3D-tilamallinnokset

Teemme yhteistyötä sisustus- ja tilasuunnittelijoiden kanssa. Kauttamme saat persoonalliset tapetit ja teippaukset toiveiden mukaan suunniteltuna. Juuri niissä väreissä ja grafiikoilla tai kuvilla minkä kulloinenkin tila vaatii. Tunnemme materiaalit ja hyödynnämme erilaisia graafisen alan ratkaisuja luovalla otteella.  Kauttamme saa myös 3D-tilamallinnokset.